Hypnos med Erik Olkiewicz på Tankens Dag 2019, i år den 7 mars, 2018

Tre saker du måste veta om din hjärna!

Tre saker du måste veta om din hjärna Oavsett vem du är och hur du planerar att använda allt du lär dig i livet har du mycket att vinna på att förstå hur ditt sinne och hypnos fungerar.

Hypnos är i själva verket läran om sinnet. Med hypnos kan du genom små förändringar skapa fantastiska resultat – hos dig själv och andra. Med andra ord: Med rätt psykologi kan du stänga gapet mellan där du är i dag och där du skulle vilja vara.

Därför har vi på Tankens dag bjudit in hypnotisören Erik Olkiewicz, mest känd för sina spektakulära hypnosshower, till att föreläsa. I hans underhållande föreläsning kommer han prata om de tre reglerna som styr ditt sinne. Och det som styr ditt sinne, styr också din hälsa, dina relationer, din ekonomi och ditt liv.

Är ord hypnotiska? Hypnos, Manipulation eller Påverkan?

Eftersom ord påverkar oss omedvetet så är väl ord i sig hypnotiska?  Hur kan du skilja mellan manipulation och påverkan i din vardag, från annan kommunikation? 

NLP erbjuder modeller som förbättrar din förmåga att använda din hjärnkraft, ditt intellektuella kapital. Eva Hols från NLP professionals kommer att presentera sin syn på hur orden påverkar oss och du kommer att få ta del av modeller och tekniker från NLP som kan hjälpa dig övertyga andra och även förstå när andra vill övertyga eller manipulera dig.

 

Information och anmälan

När: den 7 mars 2019, 17.30  mingel, föreläsning startar 18.00 – avslut ca 21.00

Var: Best Western, Time Hotell, Vandisvägen 12, Stockholm

Anmälan: Anmäl dig snarast och senast den 5 mars: via denna länk  eller via mail till info@nlpprofessionals.se

Din anmälan är bindande. Får du förhinder kan du överlåta din plats till någon, meddela oss vem som kommer istället för dig.

Pris: självkostnadspris 295 kronor inkl moms, i priset ingår även kaffe/the och en matig wrap. Eventuellt överskott går till vårt ideella arbete.

Betalningsalternativ:

  1. Betala via simple signup, länk.
  2. Via faktura. Vid anmälan anger du fakturaadress. Maila namn på deltagare och fakturaadress till info@nlpprofessionals.se

Anmäl dig så snart som möjligt och senast den 5 mars, 2019. Obs! antalet platser är begränsat.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet till följd av force majeure.

Om Tankens dag

Första Tankens Dag var den 7 februari, 2010. Initiativtagare till Tankens dag var bl.a. Leif Grytenius och Bengt-Göran Wikström från Gävle. Med Tankens Dag ville de belysa just tanken och även synliggöra Professor Lars-Eric Uneståhls arbete med den mentala träning som i sig kan sägas syfta till att utveckla vår tänkande förmåga på ett för oss människor positivt sätt, och även öka vår medvetenhet och kunskap om tanken.  Genom mer kunskap och tanketekniker kan vi idag på ett helt annat sätt styra vår hälsa och vårt välbefinnande.

Vi på NLP professionals har arrangerat Tankens Dag sedan 2013 som ett av de ideella projekt vi har under året. Vi vill med vårt arbete fortsätta i den ursprungliga tanken om tankens dag, en dag tillägnad tanken. Vårt syfte är att väcka tankar om tanken och ge olika perspektiv om tankar inom olika områden.

 

Buena Vida är Sponsor av Tankens Dag i Stockholm 

Buena Vida AB betyder ”det goda livet”, vilket vi vill hjälpa andra människor att uppnå.
Buena Vida säljer, marknadsför och distribuerar träningsmaterial för Mental Träning och Personlig Utveckling.
Vårt material är till största del utarbetat av Fil. Dr. Lars-Eric Uneståhl som anses vara ledande inom området.
Buena Vida är också en naturlig samarbetspartner när det gäller utbildningar inom områdena Mental Träning, NLP och Coaching.
Vi förmedlar även föreläsare som passar för både mindre och större grupper.