Tankens dag firar 10-års jubileum i år den 7 februari, 2022

Varmt välkommen till vårt 10-års jubileum – Tankens Dag 2022 med
Eva Karlsson, Jenny Åkerman, Erik Olkiewicz & Eva Hols

Kulturkuben – Eva Karlsson

Kulturkuben är en idé sprungen ur inspiration från Ken Wilber. Den är min följeslagare när jag coachar team och ledare. Metaforen Kulturkuben gör det lättare att navigera i och synliggöra det som ingår i systemet, och den gör sambanden förståeliga och tillgängliga. Den praktiska nyttan är enastående. Du får ta del av Kulturkuben och mina erfarenheter av att jobba med den.

Eva Karlssons drivkraft är att få genomföra idén om hur vi som individer och organisation kan kombinera framgång och välbefinnande. Hon är övertygad om att vi kan få både och, och att vi kan njuta av dem samtidigt. Hon skapar resultat både på individ-, grupp- och organisationsnivå.

Eva Karlsson var min (Eva Hols) tränare när jag gick mina utbildningar inom NLP och jag anser att hon är en av de allra främsta inom NLP i Sverige. Det var Eva Karlsson och jag som startade NLP professionals och jag är nu väldigt glad att hon vill vara med på 10-årsjubileet av Tankens dag.

 

 

 ”Från omedvetet till omedvetet” Jenny Åkerman

Kompetenstrappan är det NLP-verktyg jag har använt mest genom åren, ända sedan 1998 då jag träffade NLPn. Min familj har lärt sig begreppet, vi använder det ofta, och sparar en herrans massa tid eftersom vi så snabbt kan förstå vad vi pratar om.
Kompetenstrappan kan användas på praktiskt taget alla områden som finns (även de vi inte vet finns).

Jenny Åkerman, Föreläsare, författare, röstpedagog, officiant och tidigare ordförande i Mensa Sverige. Jenny Åkerman är en av Sveriges mest populära och erfarna föreläsare. Hon låg länge på top 10 på Talarforums lista, och har i flera år också funnits med på Eventeffekts lista över Sveriges 100 populäraste talare.

Ur hennes tidiga högskolestudier i pedagogik, och en mängd andra kurser och utbildningar på vitt skilda områden, springer hennes sätt att föreläsa; hon är kunnig, pedagogisk och underhållande.

 

 

The Year of the Yes – Erik Olkiewicz

3 powertekniker du kan börja använda i dag för ett bättre 2022.

Den mest inflytelserika person som talar med dig varje dag är du själv. Din inre röst kan uppmuntra dig till att fortsätta eller övertyga dig om att ge upp. Det är den rösten som antingen kan säga ”det här grejar jag” eller ”jag kommer aldrig att fixa det”. Men hur kan du påverka dig själv i en mer positiv riktning?

Erik Olkiewicz är utbildad journalist och hypnotisör. Erik är mest känd för sina hypnosshower men han arbetar även som utbildare inom hypnos och som coach.
I denna föreläsning delar hypnotisören Erik Olkiewicz med sig av reglerna som styr ditt sinne och de dynamiska teknikerna som du kan börja använda redan i dag för att ta nästa steg i ditt liv. Erik Olkiewicz är utbildad i Sverige, USA och Storbritannien.
Han hjälper människor bli fria från mentala begränsningar, rädslor, ovanor och smärta och demonstrerar tankens makt och möjligheter i sin omtalade hypnosshow.

 

Metamodellen – en Tanketeknologi – Eva Hols

Vill du bli bättre på kommunikation? Svarar du ja på den frågan ska du lära dig Metamodellen.  Metamodellen sägs vara den första modell som utvecklades inom NLP. Jag kommer att berätta om Metamodellen och dess användbarhet i vardagen. Du får ett verktyg, ja faktiskt flera, med Metamodellen som du kan använda direkt i din vardag och som utvecklar både dig och din omgivning.

Jag heter Eva Hols, jag är beteendvetare som till vardags arbetar som Personalchef inom IT branchen och som utbildare i NLP. Jag driver också NLP professionals, ett företag jag startade tillsammans med min fantastiska NLP tränare Eva Karlsson.

 

 

Information och anmälan

När: den 7 februari 2022, 17.30  mingel, föreläsning startar 18.00 – avslut ca 21.00

Var: Best Western, Time Hotell, Vandisvägen 12, Stockholm

Anmälan: Anmäl dig snarast och senast den 4 februari: via denna länk  eller via mail till info@nlpprofessionals.se

Din anmälan är bindande. Får du förhinder kan du överlåta din plats till någon, meddela oss vem som kommer istället för dig.

Pris: självkostnadspris 200 kronor inkl moms, i priset ingår även kaffe/the och en matig wrap. Eventuellt överskott går till vårt ideella arbete.

Betalningsalternativ:

  1. Betala via simple signup, länk.
  2. Via faktura. Vid anmälan anger du fakturaadress. Maila namn på deltagare och fakturaadress till info@nlpprofessionals.se

Anmäl dig så snart som möjligt och senast den 5 februari, 2022. Obs! antalet platser är begränsat pga pandemin.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet till följd av force majeure.

Om Tankens dag

Första Tankens Dag var den 7 februari, 2010. Initiativtagare till Tankens dag var bl.a. Leif Grytenius och Bengt-Göran Wikström från Gävle. Med Tankens Dag ville de belysa just tanken och även synliggöra Professor Lars-Eric Uneståhls arbete med den mentala träning som i sig kan sägas syfta till att utveckla vår tänkande förmåga på ett för oss människor positivt sätt, och även öka vår medvetenhet och kunskap om tanken.  Genom mer kunskap och tanketekniker kan vi idag på ett helt annat sätt styra vår hälsa och vårt välbefinnande.

Vi på NLP professionals har arrangerat Tankens Dag sedan 2013 som ett av de ideella projekt vi har under året. Vi vill med vårt arbete fortsätta i den ursprungliga tanken om tankens dag, en dag tillägnad tanken. Vårt syfte är att väcka tankar om tanken och ge olika perspektiv om tankar inom olika områden.

Lars-Eric Uneståhl

 

Buena Vida är Sponsor av Tankens Dag i Stockholm 

Buena Vida AB betyder ”det goda livet”, vilket vi vill hjälpa andra människor att uppnå.
Buena Vida säljer, marknadsför och distribuerar träningsmaterial för Mental Träning och Personlig Utveckling.
Vårt material är till största del utarbetat av Fil. Dr. Lars-Eric Uneståhl som anses vara ledande inom området.
Buena Vida är också en naturlig samarbetspartner när det gäller utbildningar inom områdena Mental Träning, NLP och Coaching.
Vi förmedlar även föreläsare som passar för både mindre och större grupper.