NLP seminarium – Föreläsningar, Inspiration, Kunskap

Vi anordnar varje år ett antal seminarier och event som öppna seminarier eller som företagsanpassade event. Nedan ser du ett axplock av rubriker och innehåll i de event och seminarier som vi anordnar. I vårt kalendarium kan du se alla kommande öppna föreläsningar och event. Klicka på denna länk om du vill se våra kommande event och utbildningar.

Neuroledarskap och NLP

Neuroledarskap – vad är det?
Hur kan du använda kunskapen om det på bästa sätt?Har du någon gång tänkt att hur hjärnan och din neurologi fungerar vid stress? Undrar du ibland varför folk inte förstår det du säger? Du får veta vad det som är påverkar din kommunikation kopplat till NLPs verktygslåda.

Vad är NLP?
Aldrig hört talas om NLP? Nyfiken på var det kommer ifrån och hur du kan använda NLP?
Du får en sammanfattande bild om NLP och exempel på hur du kan använda det i arbetet som ledare och medarbetare och som partner och förälder.

NLP och Ledarskap

NLP är en av de snabbast växande metoderna inom ledarskap, kommunikation och organisations- och affärsutveckling. Vad är det då som gör att NLP är så eftertraktat? I denna föreläsning berättar vi om varför man ska använda NLP. Vad NLP betyder och vad det kommer ifrån och hur det kan användas för att ge bästa möjliga resultat.

Att skapa effektiva och väl presterande grupper!

Vad som är specifikt för olika stadier i gruppens utveckling och hur man som ledare kan arbeta med gruppens utveckling. Vilka nycklar behöver du för att bättre förstå din del i att vara i en grupp eller leda en grupp?

Från konflikt till utveckling

Konflikter är en del av vardagen och den som kan kommunikation har genvägar till bra Konflikthantering. Du får kunskaper för att förebygga konflikter men också om vad du kan göra när konflikten är ett faktum. Detta är riktigt matnyttig kunskap som du kan använda både i jobbet och privat.

Icke verbal kommunikation

Studier visar att så mycket som 70-90% av vår kommunikation är icke verbal, dvs tonläge och dina kroppsrörelser. Här får du konkreta tips och kunskaper om icke verbal kommunikation som du kan använda direkt i din vardag.

Tankens dag

Den 7 februari varje år är det Tankens dag. Vi har anordnat Tankens dag varje år sedan 2013 med olika tema. Du kan läsa om Tankens dag om klickar på denna länk.

NLP café

NLP Café är ett idellt projekt som fokuserar på personlig utveckling. NLP café är ett samarbete mellan NLP professionals, studieförbundet NBV, och Spånga Blåbands förening som arbetar med arbetsmarknad, integration & studier.  Våra event hittar du på facebook i vårt kalendarium via denna länk.