Referenser

Kommentarer från några av våra kursdeltagare

Mats Andersson, konsult och egen företagare:

”Jag har gått många ledarutbildningar genom åren. Den här gav helheten på ett bra sätt. Kommunikation och ledarskap är färskvara, och jag har fått en bra påfyllning av fräsch kunskap – och bra verktyg för att utveckla min kommunikation inom mentorskap och affärsutveckling.”

Eva Benckert, HR-chef Aastra Telecom Sweden AB:

”Det var en jättebra och väldigt inspirerande kurs, som gav handfasta, konkreta modeller. Jag träffar många människor i mitt arbete, bland annat i möten, och känner att jag inte alltid når fram. Nu har jag fått inspiration till att kunna påverka resultatet av dessa möten själv. Allt är möjligt och jag kan styra själv: Hur jag vill leverera ett besked, hur jag vill ta emot ett besked och hur jag vill reagera i ett konfliktsamtal. Ibland genomför jag svåra samtal, som skapar många olika reaktioner. Jag rekommenderar den här kursen varmt eftersom bra kommunikation med andra är grundläggande på alla nivåer. Kan jag nå fram och påverka blir resultatet mycket bättre.”

Karin Francke, HR-strateg, Stockholms stad

”NLP är en genväg till bra ledarskap! Gå NLP för proffs och få syn på tillvaron med nya ögon.”

Mikael Färgsjö, Senior Advisor, Senior Advisor GEMI & achievement

”Denna kurs överträffade mina förväntningar på ett positivt sätt, innehållet var direkt applicerbart i mitt dagliga arbete. Det var mycket väl investerad tid! Bland de bästa kurser/utbildningar som jag varit på utifrån ett personligt utvecklingsperspektiv!”

Anna Winbladh-Wiktorsson, HR-konsult och egen företagare

”Tack för en fantastisk kurs! Jag har lärt mig att det finns knep för att nå snabba resultat i alla sociala sammanhang. Jag ska börja med grundstenen: Mig själv! Jag påverkar med min egen sinnesstämning och kompetens. Jag rekommenderar den här kursen till alla som vill lära sig hur man snabbt når resultat i alla sociala sammanhang.”

Peter Edhäll, Teknisk Chef, Talentum

”Jag rekommenderar verkligen kursen NLP för Proffs. Den har gett mig verktyg som kommer att vara användbara i väldigt många och olika situationer, oavsett vad situationerna egentligen handlar om.
Mycket användbart med andra ord.”

Aktuella kurser & Event

Inga händelser att visa.