Konsulter och Samarbetspartners

Eva Hols och Eva Karlsson startade NLP professionals TAD AB 2010. Eva och Eva är båda internationellt certifierade NLP Master Trainers, vilket är den högsta utbildningsnivån för NLP-tränare. De har därutöver andra utbildningar och certifieringar inom mental träning, coaching, microexpression och LAB profile.

Båda Evorna har arbetat för att sprida NLP genom ideellt arbete i Sveriges NLP-föreningen. Eva Karlsson startade NLP-föreningen 2003 och var dess ordförande till 2006. Eva Hols har varit kassör i föreningen under 2 år och ordförande under åren 2010-2013. För ett par år sedan tog de över NLP Akademien och arbetet med att utveckla NLP Akademien i Sverige har börjat genom de seminarier som genomförs med syfte att ge deltagarna konkreta verktyg för ledarskap, medarbetarskap och personlig utveckling.   

Nedan finner du en presentation av Eva och Eva och NLP professionals konsulter och samarbetspartners. 

 

Eva HolsEva Hols, är beteendevetare, coach via ICC och NLP Master Trainer. Hon har, över 20 års erfarenhet av operativt och strategiskt HR-arbete. Sedan 2006 har Eva varit konsult med varierande uppdrag bl.a. interimchef, ledarskapsutveckling, kommunikation, HR, målstyrning och förändringsledning. Bland Evas kunder återfinns både stora och små företag, liksom multinationella och helsvenska bolag. Eva var tidigare ordförande i NLP-föreningen i Sverige.

Epost: eva.hols@nlpprofessionals.se

Eva Karlsson är affärsekonom, en av grundarna av utbildningsföretaget Nordic Institute of MTNLP i Sverige och Mental Training Sweden AB. Eva är NLP Master Trainer, Mental Tränare och corporate coach via ICC. Eva har arbetat som konsult i egen verksamhet sedan slutet av 80-talet med coaching, personlig utveckling, teamutveckling, organisationsutveckling med fokus på ledarskap och kommunikation. Eva är författare till boken Mentorskap – verktyg som utvecklar.

Epost: eva.karlsson@nlpprofessionals.se

 

Helena AHelena Ambrén är examinerad personalvetare och hon arbetar primärt med serviceutveckling i restaurangbranschen. Helena har mångårig erfarenhet inom restaurang- och tjänstesektorn i ledande positioner i Sverige och Danmark. Hon coachar chefer i organisationsvetenskap och utbildar ledare och personal inom service management. Idag arbetar hon tillsammans med stora och medelstora organisationer över hela Sverige och är fortfarande aktiv i akademin.

Epost:  helena.ambren@nlpprofessionals.se

 

NLP Coach Team i Norge  NLP Coach Team

NLP professionals samarbetar med NLP Coach Team AS i Norge.