NLP är en fluga som kanske blåser förbi

Eva_Hols Nyheter

Har du hört det förr? När internet kom så sa vår dåvarande kommunikationsminister Inez Usman,”Internet är en fluga som kanske blåser förbi…..”. NLP var länge okänt i Sverige. Det var många konsulter som arbetade utifrån NLPs plattform men utan att kalla NLP för dess rätta namn. Man använde istället ”bättre kommunikation”, ”bättre relation”, dvs något av det innehåll som finns i NLP eller så skapades helt nya begrepp i marknadsföringen av kunskapsområdet.

Nu växer NLP så det knakar. Tidningen chef, SvD mfl har haft artiklar om NLP. Kjell Enhager, en av Sveriges mest kända föreläsare och konsult som länge använt NLP är i år inbjuden sommarpratare! Det är något som händer i NLP-Sverige!

FluganNLP är en fluga som kanske blåser förbi!

Nej, NLP är ingen fluga som blåser förbi! NLP är här för att stanna och utvecklas. NLP är här som ett kraftfullt verktyg för utveckling av individer, team och organisationer.

Vill du lära NLP är, ta del av verktygslådan? Lära dig hur du kan använda NLP för din egen personliga utveckling eller i ditt ledarskap? Du kan välja. NLP professionals erbjuder NLP för Proffs, 4 dagars grundutbildning eller NLP practitioner, 12 dagar certifieringsutbildning. Du kan välja att gå fyra dagar, NLP för Proffs eller 12 dagar, NLP practitioner. Du kan börja med en vecka och sedan besluta om du vill fortsätta. Du kan alltså bestämma dig redan nu för en längre certifieringsutbildning, NLP practitioner, eller känna dig för och senare besluta om fortsatt utveckling.

Du kan läsa mer om vår kurs NLP för proffs och NLP practitioner på vår hemsida.
”Att använda sin kunskap leder till ökad kompetens och handlingsfrihet”