Tankens dag, alltid den 7 februari

Tankens dagTankens dag 2017 – Tankar om kärlek!

Kom och bli inspirerad i kärlekens tankar och kommunikation med kunniga, energigivande och hjärtliga föreläsare!

 

 

Tankeläsning i kärlek – Tankeläs mer eller mindre?


Har du någon gång tänkt att han/hon borde veta hur du vill har det på din födelsedag och blivit besviken på att det inte blev såsom du ville. Vad är tankeläsning och varför fungerar det ofta dåligt.

Du får veta hur du kan gå från tankeläsning till att faktiskt få en fungerande kommunikation i dina relationer och ett och annat tips hur du kan lösa konflikter på ett bättre sätt.

Eva Hols är Personalvetaren som specialiserat sig på kommunikation och ledarskap. Eva har 30 års erfarenhet från arbete med ledarskap och kommunikation, hon i skrivit en handbok om konflikthantering på jobbet med tips, modeller och verktyg, som naturligtvis fungerar lika bra hemma.

 

Bara Kärlek – Hur får du kärleken att växa?


Räcker det med bara kärlek? Lär dig om du kan utveckla kärleken till dig själv och din kära.

Lennart har medverkat som relationsexpert i många teveprogram och tidningar. Lennart Matikainen har genom åren utvecklat ett flertal effektiva verktyg för att få relationer att fungera.

Lennart delar med sig av sina bästa tips för hur du lyckas i dina relationer i syfte att leva med mod och kärlek i ditt unika liv.

Lennart Matikainen har coachat över 600 par och hjälpt människor att finna kärleken i sig själva och i sina relationer. Han har också hörts ett hundratal gånger i det populära relations-programmet Fråga Lennart i Sveriges Radio P4.


Kärlekens icke verbala kommuniaktion – Tala utan ord! 

Vässa din icke verbala kommunikation och du förbättrar dina relationer och ditt kärleksliv.

En dåligt icke verbal kommunikation kan leda till separation. Med en mer medveten icke verbal kommunikation kan du få dina relationer att utvecklas och blomma.

Helen är expert på icke verbal kommunikation. Som lärare och ledare har hon lärt sig att den icke verbala kommunikation kan vara 80% av ett budskap. Så det gäller att ha koll både på vad man säger och vad man göra.

Helen Viebke har en bakgrund som lärare och skolledare. Hon har arbetat med utveckling av ledarskapet i skola och kommun. Idag är hon verksam som konsult och utbildare inom kommunikation och ledarskap.

 

 

Information och anmälan

När: den 7 februari 2017, 18.00 – 21.00

Var: Centralt i Stockholm, Stockholm

Anmälan: Anmäl dig snarast och senast den 1 februari: via denna länk  eller via mail till info@nlpprofessionals.se

Din anmälan är bindande. Får du förhinder kan du överlåta din plats till någon, meddela oss vem som kommer istället för dig.

Pris: 295 kronor inkl moms, i priset ingår även kaffe/the och smörgås.

Betalningsalternativ:

  1. Betala via simple signup, länk
  2. Betala 295 kronor kontant på plats
  3. Via faktura. Vid anmälan anger du fakturaadress. Maila namn på deltagare och fakturaadress till info@nlpprofessionals.se

 

 

buena-vida

 

Buena Vida är Sponsor av Tankens Dag i Stockholm 

Buena Vida AB betyder ”det goda livet”, vilket vi vill hjälpa andra människor att uppnå.
Buena Vida säljer, marknadsför och distribuerar träningsmaterial för Mental Träning och Personlig Utveckling.
Vårt material är till största del utarbetat av Fil. Dr. Lars-Eric Uneståhl som anses vara ledande inom området.
Buena Vida är också en naturlig samarbetspartner när det gäller utbildningar inom områdena Mental Träning, NLP och Coaching.
Vi förmedlar även föreläsare som passar för både mindre och större grupper.