NLP practitioner

NLP practitioner med Mental träning och Neuroledarskap

I vår NLP-utbildning får du en klassisk NLP practitioner, du får även Mental träning och Neuroledarskap. Du får en klassisk NLP-utbildning uppdaterad med den utveckling som NLP genomgått under åren tack vare bla modern hjärnforskning. Du får en gedigen kunskapsplattform för din personliga utveckling och ditt personliga ledarskap.

Vår NLP practitioner genomförs i moduler om två dagar vardera, med hemuppgifter mellan varje modul. Detta innebär att du får god tid på dig att träna och integrera dina NLP-kunskaper.

NLP växte fram genom studier av människor som fick mycket bra resultat genom sin kommunikation. NLP har även influerats av konstruktivism, systemteori och filosofi. NLP har utvecklats från att från början ha ett fokus på individ, senare även team och nu även på kultur.

I över 40 år har man utbildat och tränat ledare, chefer, medarbetare i NLP. NLP är väl beprövat och det används idag över hela världen. Modern hjärnforskning har kommit ifatt NLP och verifierar idag de tekniker och modeller som används inom NLP:

NLPs plattform dess grundantaganden. Dessa grundantaganden anser vi på NLP professionals är en del som gör NLP så effektivt för kommunikation och ledarskap.

De som använder NLP i sin vardag vittnar om att de:

  • Slipper onödiga konflikter
  • Skapar bättre resultat genom förbättrad och fokuserad målformulering.
  • Utvecklar sin förmåga att bygga och bibehålla bra relationer med medarbetare, kunder och kollegor.
  • Utvecklar en ökad flexibilitet i sitt agerande.
  • Utvecklar sin ledarförmåga för att effektivt leda sig själv och andra.
  • Utvecklar sin mentala styrka och sina mentala förmågor.

Med en tydlig plattform av NLP-kunskap kombinerad med träning så har du efter kursen integrerat det som gör skillnad. Du kan använda NLP varje dag och i varje möte.

Målgrupp:

Kursen vänder sig till dig som vill tillägna dig NLPs hela första utbildningssteg enligt internationell standarden där NLP practitioner är första steget.

Vi arbetar med den internationella certifieringsorganisationen ICNLP, International Community of NLP som är grundad av Joseph O´Conner. Han är en världsledande profil som skrivit ett 15-tal böcker om NLP och han är idag verksam över hela

Tränare:

Du blir tränad av några av Sveriges mest erfarna utbildare i NLP. Våra tränare har alla gedigen erfarenhet av operativt och strategiskt arbete i företag och organisationer. De har alla praktisk erfarenhet av ledarskap i olika roller och i olika företag.

Våra Svenska NLP-tränare är:

  • Eva Hols, beteendevetare med över 25 års erfarenhet av strategisk och operativ HR i Svenska och internationella företag. Internationellt certifierad NLP Trainer, LAB profile Trainer och utbildad i Microuttryck. Eva var tidigare ordförande i NLP föreningen i Sverige, hon är vinnare av årets NLP award 2015 och författare till boken Konflikthantering på jobbet.
  • Eva Karlsson, leg sjukgymnast med erfarenhet från hälsoutvecklingsarbete både som praktiserande sjukgymnast med framför allt som konsult. NLP Master Trainer. Vinnare av NLP Award 2012, grundare av NLP föreningen i Sverige. Författare till boken Mentorskap, verktyg för utveckling.
  • Helen Viebke, pedagog och skolledare, NLP Trainer, nominerad till Årets NLP awards 2014. Helen har arbetat med att utveckla en gemensam plattform för kommunikation och ledarskap i offentliga organisationer på olika nivåer och yrkeskategorier.

 

Kursinformation

Nästa kursdatum hittar du i vårt kalendarium 
Pris: 38 000 kr

Boka denna kurs

Aktuella kurser & Event

Möt Björn Ranelid och Jens Ganman på Tankens dag

Datum: 7 februari, 2018
Tid: kl. 17:30 - 21:00
Plats: Best Western Plus Time Hotel, Vanadisvägen 12, 113 46 Stockholm, Sverige - Karta
Mer information: Metaforen en genväg till ditt inre!
Metaforen, denna konstart då några ord blir till tankar formade av oss själva. Vad är en Metafor egentligen? Vad betyder det att den är en genväg till ditt inre? Varför använder politiker och företagsledare Metaforer när de vill föra ut sina budskap? Björn Ranelid berättar om Metaforernas liv när vi möts den 7 februari 2018.

Björn Ranelid, den engagerade adjunkten, författaren, mångkonstnären och vigselförrättaren som aldrig stannar upp i tanken och orden. Björn Ranelid är Metaforernas okrönte mästare, som i Melodifestivalen seglade in i våra hjärtan med låten Mirakel, en hyllning till kärleken. Björn har skrivit 33 böcker, ett stort antal essäer och artiklar, och han har medverkat i de största produktionerna i Sveriges Television och TV4. Björn har många strängar på sin lyra och han är Metaforernas okrönte konung.

SATIR – en medveten väg till det omedvetna?
Vad är en satir? Vad händer med våra tankar när vi möter Satir? Kan Satiren gå över gränsen? Är satiren alltid rolig? Det här är några av de frågor som Jens Ganman kommer att ge svar på när vi möts den 7 februari 2018.

Jens Ganman, en mångfacetterad jämtlänning och journalist som producerar både böcker, musik och teater. Han har även gjort sig känd som mannen med satir-pajerna. Med satiren och tårtdiagrammen ger han sig in i den politiska debatten. Jens Ganman är helnykterist, engagerad i djurens rätt och aktuell med boken De som kommer för att ta dig. Under våren släpps ännu en bok, Det lilla landet som kunde, en bok om integration som han skriver tillsammans med polisen Mustafa Pansiri. Svensk satir saknar udd, skrev SvD 2008. Udden är definitivt tillbaka med Jens Ganman.
Boka

NLP för Proffs - Skåne

Datum: 5 mars, 2018 - 13 april, 2018
Plats: Häljenäsvägen 94, 261 76 Asmundtorp, Sverige - Karta
Mer information: NLP utvecklar förmågan att möta de utmaningar som dagens och morgondagens medarbetare, chefer och ledare ställs inför.
Kursen ger deltagaren NLP-kunskaper som kan tillämpas direkt i vardagen och som gör att chefer och ledare, team och organisationer blir mer framgångsrika.
Deltagarna får konkreta pusselbitar ur NLPs verktygslåda. Verktygen kan omsättas direkt i vardagen.
Denna diplomutbildning omfattar 4 dagar och den genomförs:
5-6 mars
12-13 april
Kursen genomförs på vår kursgård i Häljarp utanför Landskrona.
Boka

Metaphors of Movement med Andrew T Austin

Datum: 8 mars, 2018 - 11 mars, 2018
Plats: Best Western Plus Time Hotel, Vanadisvägen 12, 113 46 Stockholm, Sverige - Karta
Mer information: Fyra dagars kurs med Andrew T. Austin om Metaforer och hur du använda Metaforer för att skapa förändring och utveckling.

Arbetar du som coach, chef eller kommunikatör, eller är du intresserad av personlig utveckling för din egen skull, så är detta en kurs som utvecklar och gör skillnad.

Nästa kursdatum är den 8-11 mars 2018.  Missa inte detta tillfälle att lära dig om Metaforer av Andrew som även blivit omnämnd som Englands Milton H Erickson. Kursen är fyra heldagar och genomförs på engelska. Det kommer att finnas möjlighet att få assistans på svenska av Eva Hols från NLP professionals.
Boka

NLP Practitioner

Datum: 30 augusti, 2018 - 7 december, 2018
Plats: Häljenäsvägen 94, Häljarp, Sverige - Karta
Mer information: Den 30 augusti maj startar NLP practitioner i Skåne. Denna kurs genomförs i 5 tillfällen med eget arbete mellan kurstillfällen.
Kursdatum enligt följande:
30, 31 augusti, Skåne
20, 21 augusti, Skåne
17, 18, 19 oktober, Skåne
14, 15, 16 november, Skåne
6,7 december, Skåne
Kursen genomförs under dagtid på, Häljenäsvägen 94, i Asmundtorp utanför Landskrona. Pågatåg stannar i Häljarp ca 5 minuters promenad från gården.
I vår NLP-utbildning får du en klassisk NLP practitioner, du får även Mental träning och Neuroledarskap. Du får en NLP-utbildning som är uppdaterad med den utveckling som NLP genomgått under åren tack vare bl.a. modern hjärnforskning. Du får en gedigen kunskapsplattform för din personliga utveckling och ditt personliga ledarskap.
Vi har möjlighet att ordna boende på gården i mån av plats, meddela oss om detta är önskvärt.
Boka

NLP för Proffs - Skåne

Datum: 30 augusti, 2018 - 21 september, 2018
Plats: Häljenäsvägen 94, 261 76 Asmundtorp, Sverige - Karta
Mer information: NLP utvecklar förmågan att möta de utmaningar som dagens och morgondagens medarbetare, chefer och ledare ställs inför.
Kursen ger deltagaren NLP-kunskaper som kan tillämpas direkt i vardagen och som gör att chefer och ledare, team och organisationer blir mer framgångsrika.
Deltagarna får konkreta pusselbitar ur NLPs verktygslåda. Verktygen kan omsättas direkt i vardagen.
Denna diplomutbildning omfattar 4 dagar och den genomförs:
30, 31 augusti
20, 21 september
Kursen genomförs på vår kursgård i Häljarp utanför Landskrona.
Boka