NLP för Proffs

Vill du ha verktyg som gör vardagen lättare? Vill du förstå din egen kommunikation bättre? Vill du kunna motivera andra för att nå bättre resultat?

NLP för Proffs ger NLP-kunskaper som kan tillämpas direkt i vardagen och som gör att chefer och ledare, team och organisationer blir mer framgångsrika. NLP för Proffs fokuserar på modeller för arbetslivet och NLPs kommunikationsmodell.

NLP för Proffs är en NLP-utbildning vässad och anpassad för business, arbetsliv och ledarskap.

Du blir tränad av några av Sveriges mest erfarna utbildare i NLP, Eva Karlsson och Eva Hols, båda med flera års erfarenhet från operativt och strategiskt arbete i företag och organisationer.

NLP fokuserar på det som skapar bra kommunikation, bra personligt ledarskap och det som ger önskat resultat.

Använd NLP i vardagen och du:

  • Kommer att slippa en hel del av dina tidigare upplevda problem
  • Skapar bättre resultat genom förbättrad och fokuserad målformulering.
  • Slipper onödiga konflikter och du har kraftfulla och enkla verktyg för att hantera de konflikter
  • Utvecklar din förmåga att bygga och bibehålla bra relationer med medarbetare, kunder och kollegor.
  • Utvecklar en ökad flexibilitet i ditt agerande.
  • Utvecklar din ledarförmåga för att effektivt leda dig själv och andra.
  • Utvecklar din mentala styrka och dina mentala förmågor.

Kursen ger deltagarna en djupare förståelse för hur man skapar resultat, bra relationer och bra och effektiv kommunikation. Vi har plockat godbitar ur NLP för den som vill utveckla sig själv och andra.

NLP utvecklar förmågan att möta de utmaningar som dagens och morgondagens medarbetare, chefer och ledare ställs inför.

Modern hjärnforskning har kommit ifatt NLP och verifierar det som man under 70-talet fick fram när man studerade hur optimal kommunikation går till i verkliga livet.

NLP är ett erkänt och mycket intressant kunskapsområde med fungerande tekniker och verktyg.

Med en tydlig plattform av NLP-kunskap, kombinerad med träning, så har du efter kursen integrerat det som gör skillnad. Du kan använda NLP varje dag och i varje möte.

Kursen vänder sig till dig som vill använda NLP i ditt ledarskap i vardagen. NLP för Proffs är för dig som förstår vikten att ha de bästa verktygen, som vill ligga i framkant.

Tränare:

Eva Karlsson, NLP Master Trainer. Vinnare av NLP Award 2012, grundare av NLP föreningen i Sverige.
Eva Hols, NLP Trainer, tidigare ordförande i NLP föreningen i Sverige.

Pris

Ordinarie pris: 18 600 kr
Boka tidigt: 15 600 kr – när du bokar mer än 12 veckor innan kursstart

Boka denna kurs

Facebook

Vi är mycket stolta över att kunna presentera Björn Ranelid och Jens Ganman på Tankens dag 2018. Missa inte detta tillfälle att lära dig om ordens makt över tanken! Varmt välkomna den 7 februari, 2018! ... Se merSe mindre

Tankens dag den 7 februari, 2018

onsdag 7 februari - 17:30 - onsdag 7 februari - 21:00

METAFORER – en genväg till ditt inre! Metaforen, denna konstart då några ord blir till tankar formade av oss själva. Vad är en Metafor egentligen? Vad betyder det att den är en genväg till ditt inre? Varför använder politiker och företagsledare Metaforer när de vill föra ut sina budskap? Björn Ranelid berättar om Metaforernas liv när vi möts den 7 februari 2018. Björn Ranelid, den engagerade adjunkten, författaren, mångkonstnären och vigselförrättaren som aldrig stannar upp i tanken och orden. Björn Ranelid är Metaforernas okrönte mästare, som i Melodifestivalen seglade in i våra hjärtan med låten Mirakel, en hyllning till kärleken. Björn har skrivit 33 böcker, ett stort antal essäer och artiklar, och han har medverkat i de största produktionerna i Sveriges Television och TV4. Björn har många strängar på sin lyra och han är Metaforernas okrönte konung. SATIR – en medveten väg till det omedvetna? Vad är en satir? Vad händer med våra tankar när vi möter Satir? Kan Satiren gå över gränsen? Är satiren alltid rolig? Det här är några av de frågor som Jens Ganman kommer att ge svar på när vi möts den 7 februari 2018. Jens Ganman, en mångfacetterad jämtlänning och journalist som producerar både böcker, musik och teater. Han har även gjort sig känd som mannen med satir-pajerna. Med satiren och tårtdiagrammen ger han sig in i den politiska debatten. Jens Ganman är helnykterist, engagerad i djurens rätt och aktuell med boken De som kommer för att ta dig. Under våren släpps ännu en bok, Det lilla landet som kunde, en bok om integration som han skriver tillsammans med polisen Mustafa Pansiri. Svensk satir saknar udd, skrev SvD 2008. Udden är definitivt tillbaka med Jens Ganman. Information och anmälan När: den 7 februari 2018, 17.30 mingel, föreläsning startar 18.00 – avslut ca 21.00 Var: Best Western, Time Hotell, Vandisvägen 12, Stockholm Anmälan: Anmäl dig snarast och senast den 15 januari: via denna länk eller via mail till info@nlpprofessionals.se Din anmälan är bindande. Får du förhinder kan du överlåta din plats till någon, meddela oss vem som kommer istället för dig. Pris: självkostnadspris 295 kronor inkl moms, i priset ingår även kaffe/the och en matig wrap. Eventuellt överskott går till vårt ideella arbete. Betalningsalternativ: Betala via simple signup, länk. Via faktura. Vid anmälan anger du fakturaadress. Maila namn på deltagare och fakturaadress till info@nlpprofessionals.se Anmäl dig så snart som möjligt och senast den 15 januari, 2018. Obs! antalet platser är begränsat. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet till följd av force majeure.

söndag 19 november - 21:30  ·  

Visa på Facebook
LAB-Profile Practitioner - ord som ändrar sinnen - Stockholm
Datum: 6 november, 2017
NLP Practitioner - Skåne
Datum: 25 januari, 2018
NLP för Proffs - Skåne
Datum: 25 januari, 2018

NLP för proffs
Nya Ledarskaps Programmet
Leda sig själv och andra