Referenser

Kommentarer från några av våra kursdeltagare

Mats Andersson, konsult och egen företagare:

”Jag har gått många ledarutbildningar genom åren. Den här gav helheten på ett bra sätt. Kommunikation och ledarskap är färskvara, och jag har fått en bra påfyllning av fräsch kunskap – och bra verktyg för att utveckla min kommunikation inom mentorskap och affärsutveckling.”

Eva Benckert, HR-chef Aastra Telecom Sweden AB:

”Det var en jättebra och väldigt inspirerande kurs, som gav handfasta, konkreta modeller. Jag träffar många människor i mitt arbete, bland annat i möten, och känner att jag inte alltid når fram. Nu har jag fått inspiration till att kunna påverka resultatet av dessa möten själv. Allt är möjligt och jag kan styra själv: Hur jag vill leverera ett besked, hur jag vill ta emot ett besked och hur jag vill reagera i ett konfliktsamtal. Ibland genomför jag svåra samtal, som skapar många olika reaktioner. Jag rekommenderar den här kursen varmt eftersom bra kommunikation med andra är grundläggande på alla nivåer. Kan jag nå fram och påverka blir resultatet mycket bättre.”

Karin Francke, HR-strateg, Stockholms stad

”NLP är en genväg till bra ledarskap! Gå NLP för proffs och få syn på tillvaron med nya ögon.”

Mikael Färgsjö, Senior Advisor, Senior Advisor GEMI & achievement

”Denna kurs överträffade mina förväntningar på ett positivt sätt, innehållet var direkt applicerbart i mitt dagliga arbete. Det var mycket väl investerad tid! Bland de bästa kurser/utbildningar som jag varit på utifrån ett personligt utvecklingsperspektiv!”

Anna Winbladh-Wiktorsson, HR-konsult och egen företagare

”Tack för en fantastisk kurs! Jag har lärt mig att det finns knep för att nå snabba resultat i alla sociala sammanhang. Jag ska börja med grundstenen: Mig själv! Jag påverkar med min egen sinnesstämning och kompetens. Jag rekommenderar den här kursen till alla som vill lära sig hur man snabbt når resultat i alla sociala sammanhang.”

Peter Edhäll, Teknisk Chef, Talentum

”Jag rekommenderar verkligen kursen NLP för Proffs. Den har gett mig verktyg som kommer att vara användbara i väldigt många och olika situationer, oavsett vad situationerna egentligen handlar om.
Mycket användbart med andra ord.”

Aktuella kurser & Event

Neuroledarskap och NLP - verktyg för utveckling

Datum: 31 mars, 2017
Tid: kl. 13:30 - 16:00
Plats: Best Western Plus Time Hotel, Vanadisvägen 12, 113 46 Stockholm, Sverige - Karta
Mer information: Neuroledarskap - vad är det? Hur kan du använda kunskapen om det på bästa sätt.
Har du någon gång tänkt att hur hjärnan och din neurologi fungerar vid stress? Undrar du ibland varför folk inte förstår det du säger?
Du får veta vad det som är påverkar din kommunikation kopplat till NLPs verktygslåda.

Vad är NLP?
Aldrig hört talas om NLP? Nyfiken på var det kommer ifrån och hur du kan använda NLP?
Du får en sammanfattande bild om NLP och exempel på hur du kan använda det i arbetet som ledare och medarbetare och som partner och förälder.

Anmäl dig till info@nlpprofessionals.se eller via formuläret.

Kostnad 375 kr inkl. moms och Gofika!
Boka

Vill du bli en djävul på kärlek?

Datum: 21 april, 2017
Tid: kl. 13:30 - 16:00
Plats: Elite Hotel Marina Plaza, Kungstorget 6, 251 10 Helsingborg, Sverige - Karta
Mer information: Tankeläsning - Eva Hols, beteendevetare, konsult och författare till boken Konflikthantering på jobbet, berättar om vad tankeläsning är och varför det ofta fungerar dåligt hemma och på jobbet och vad du kan göra istället för att få bättre relationer.

Vässa din Icke verbala kommunikation - förbättra dina relationer och ditt kärleksliv- Helen Viebke, pedagog, skolledare och konsult ger grunder i din icke verbala kommunikation i relationer och i kärlekslivet.

Kostnad 375 kr inkl. moms och Gofika!
Boka

The Power of Influence - Stockholm

Datum: 18 maj, 2017 - 19 maj, 2017
Plats: Stockholm, Sverige - Karta
Mer information: Michael Grinder is a master of, and world renown expert in, the science of non-verbal communication, non-verbal leadership skill development, group dynamics, advanced relationship building skills and presentation skills. Läs mer på vår hemsida http://nlpprofessionals.se/utbildningar/icke-verbal-kommunikation-med-michael-grinder/
Boka tidigt pris om du bokar senast den 15 december 2016.
Boka

The Power of Influence - Helsingborg

Datum: 22 maj, 2017 - 23 maj, 2017
Plats: Helsingborg, Sverige - Karta
Mer information: Michael Grinder is a master of, and world renown expert in, the science of non-verbal communication, non-verbal leadership skill development, group dynamics, advanced relationship building skills and presentation skills. Läs mer på vår hemsida http://nlpprofessionals.se/utbildningar/icke-verbal-kommunikation-med-michael-grinder/
Boka

NLP Practitioner i Stockholm och Skåne

Datum: 1 juni, 2017 - 15 december, 2017
Plats: Best Western Plus Time Hotel, Vanadisvägen, Stockholm, Sverige och Skåne - Karta
Mer information: Den 2 juni startar NLP practitioner i Stockholm. Denna kurs genomförs i 4 omgångar med eget arbete mellan kurstillfällen.
Kursdatum enligt följande:
2.3 juni augusti, Stockholm
19-20 juni, Stockholm
18, 19, 20 oktober, Skåne
22, 23, 24 november, Skåne
14,15 december, Skåne
Kursen genomförs under dagtid på, Häljenäsvägen 94, i Asmundtorp utanför Landskrona. Pågatåg stannar i Häljarp ca 5 minuters promenad från gården.
I vår NLP-utbildning får du en klassisk NLP practitioner, du får även Mental träning och Neuroledarskap. Du får en NLP-utbildning som är uppdaterad med den utveckling som NLP genomgått under åren tack vare bl.a. modern hjärnforskning. Du får en gedigen kunskapsplattform för din personliga utveckling och ditt personliga ledarskap.
Vi har möjlighet att ordna boende på gården i mån av plats, meddela oss om detta är önskvärt.
Boka