Referenser

Kommentarer från några av våra kursdeltagare

Mats Andersson, konsult och egen företagare:

”Jag har gått många ledarutbildningar genom åren. Den här gav helheten på ett bra sätt. Kommunikation och ledarskap är färskvara, och jag har fått en bra påfyllning av fräsch kunskap – och bra verktyg för att utveckla min kommunikation inom mentorskap och affärsutveckling.”

Eva Benckert, HR-chef Aastra Telecom Sweden AB:

”Det var en jättebra och väldigt inspirerande kurs, som gav handfasta, konkreta modeller. Jag träffar många människor i mitt arbete, bland annat i möten, och känner att jag inte alltid når fram. Nu har jag fått inspiration till att kunna påverka resultatet av dessa möten själv. Allt är möjligt och jag kan styra själv: Hur jag vill leverera ett besked, hur jag vill ta emot ett besked och hur jag vill reagera i ett konfliktsamtal. Ibland genomför jag svåra samtal, som skapar många olika reaktioner. Jag rekommenderar den här kursen varmt eftersom bra kommunikation med andra är grundläggande på alla nivåer. Kan jag nå fram och påverka blir resultatet mycket bättre.”

Karin Francke, HR-strateg, Stockholms stad

”NLP är en genväg till bra ledarskap! Gå NLP för proffs och få syn på tillvaron med nya ögon.”

Mikael Färgsjö, Senior Advisor, Senior Advisor GEMI & achievement

”Denna kurs överträffade mina förväntningar på ett positivt sätt, innehållet var direkt applicerbart i mitt dagliga arbete. Det var mycket väl investerad tid! Bland de bästa kurser/utbildningar som jag varit på utifrån ett personligt utvecklingsperspektiv!”

Anna Winbladh-Wiktorsson, HR-konsult och egen företagare

”Tack för en fantastisk kurs! Jag har lärt mig att det finns knep för att nå snabba resultat i alla sociala sammanhang. Jag ska börja med grundstenen: Mig själv! Jag påverkar med min egen sinnesstämning och kompetens. Jag rekommenderar den här kursen till alla som vill lära sig hur man snabbt når resultat i alla sociala sammanhang.”

Peter Edhäll, Teknisk Chef, Talentum

”Jag rekommenderar verkligen kursen NLP för Proffs. Den har gett mig verktyg som kommer att vara användbara i väldigt många och olika situationer, oavsett vad situationerna egentligen handlar om.
Mycket användbart med andra ord.”

Aktuella kurser & Event

Möt Björn Ranelid och Jens Ganman på Tankens dag

Datum: 7 februari, 2018
Tid: kl. 17:30 - 21:00
Plats: Best Western Plus Time Hotel, Vanadisvägen 12, 113 46 Stockholm, Sverige - Karta
Mer information: Metaforen en genväg till ditt inre!
Metaforen, denna konstart då några ord blir till tankar formade av oss själva. Vad är en Metafor egentligen? Vad betyder det att den är en genväg till ditt inre? Varför använder politiker och företagsledare Metaforer när de vill föra ut sina budskap? Björn Ranelid berättar om Metaforernas liv när vi möts den 7 februari 2018.

Björn Ranelid, den engagerade adjunkten, författaren, mångkonstnären och vigselförrättaren som aldrig stannar upp i tanken och orden. Björn Ranelid är Metaforernas okrönte mästare, som i Melodifestivalen seglade in i våra hjärtan med låten Mirakel, en hyllning till kärleken. Björn har skrivit 33 böcker, ett stort antal essäer och artiklar, och han har medverkat i de största produktionerna i Sveriges Television och TV4. Björn har många strängar på sin lyra och han är Metaforernas okrönte konung.

SATIR – en medveten väg till det omedvetna?
Vad är en satir? Vad händer med våra tankar när vi möter Satir? Kan Satiren gå över gränsen? Är satiren alltid rolig? Det här är några av de frågor som Jens Ganman kommer att ge svar på när vi möts den 7 februari 2018.

Jens Ganman, en mångfacetterad jämtlänning och journalist som producerar både böcker, musik och teater. Han har även gjort sig känd som mannen med satir-pajerna. Med satiren och tårtdiagrammen ger han sig in i den politiska debatten. Jens Ganman är helnykterist, engagerad i djurens rätt och aktuell med boken De som kommer för att ta dig. Under våren släpps ännu en bok, Det lilla landet som kunde, en bok om integration som han skriver tillsammans med polisen Mustafa Pansiri. Svensk satir saknar udd, skrev SvD 2008. Udden är definitivt tillbaka med Jens Ganman.
Boka

NLP för Proffs - Skåne

Datum: 5 mars, 2018 - 13 april, 2018
Plats: Häljenäsvägen 94, 261 76 Asmundtorp, Sverige - Karta
Mer information: NLP utvecklar förmågan att möta de utmaningar som dagens och morgondagens medarbetare, chefer och ledare ställs inför.
Kursen ger deltagaren NLP-kunskaper som kan tillämpas direkt i vardagen och som gör att chefer och ledare, team och organisationer blir mer framgångsrika.
Deltagarna får konkreta pusselbitar ur NLPs verktygslåda. Verktygen kan omsättas direkt i vardagen.
Denna diplomutbildning omfattar 4 dagar och den genomförs:
5-6 mars
12-13 april
Kursen genomförs på vår kursgård i Häljarp utanför Landskrona.
Boka

Metaphors of Movement med Andrew T Austin

Datum: 8 mars, 2018 - 11 mars, 2018
Plats: Best Western Plus Time Hotel, Vanadisvägen 12, 113 46 Stockholm, Sverige - Karta
Mer information: Fyra dagars kurs med Andrew T. Austin om Metaforer och hur du använda Metaforer för att skapa förändring och utveckling.

Arbetar du som coach, chef eller kommunikatör, eller är du intresserad av personlig utveckling för din egen skull, så är detta en kurs som utvecklar och gör skillnad.

Nästa kursdatum är den 8-11 mars 2018.  Missa inte detta tillfälle att lära dig om Metaforer av Andrew som även blivit omnämnd som Englands Milton H Erickson. Kursen är fyra heldagar och genomförs på engelska. Det kommer att finnas möjlighet att få assistans på svenska av Eva Hols från NLP professionals.
Boka

NLP Practitioner

Datum: 30 augusti, 2018 - 7 december, 2018
Plats: Häljenäsvägen 94, Häljarp, Sverige - Karta
Mer information: Den 30 augusti maj startar NLP practitioner i Skåne. Denna kurs genomförs i 5 tillfällen med eget arbete mellan kurstillfällen.
Kursdatum enligt följande:
30, 31 augusti, Skåne
20, 21 augusti, Skåne
17, 18, 19 oktober, Skåne
14, 15, 16 november, Skåne
6,7 december, Skåne
Kursen genomförs under dagtid på, Häljenäsvägen 94, i Asmundtorp utanför Landskrona. Pågatåg stannar i Häljarp ca 5 minuters promenad från gården.
I vår NLP-utbildning får du en klassisk NLP practitioner, du får även Mental träning och Neuroledarskap. Du får en NLP-utbildning som är uppdaterad med den utveckling som NLP genomgått under åren tack vare bl.a. modern hjärnforskning. Du får en gedigen kunskapsplattform för din personliga utveckling och ditt personliga ledarskap.
Vi har möjlighet att ordna boende på gården i mån av plats, meddela oss om detta är önskvärt.
Boka

NLP för Proffs - Skåne

Datum: 30 augusti, 2018 - 21 september, 2018
Plats: Häljenäsvägen 94, 261 76 Asmundtorp, Sverige - Karta
Mer information: NLP utvecklar förmågan att möta de utmaningar som dagens och morgondagens medarbetare, chefer och ledare ställs inför.
Kursen ger deltagaren NLP-kunskaper som kan tillämpas direkt i vardagen och som gör att chefer och ledare, team och organisationer blir mer framgångsrika.
Deltagarna får konkreta pusselbitar ur NLPs verktygslåda. Verktygen kan omsättas direkt i vardagen.
Denna diplomutbildning omfattar 4 dagar och den genomförs:
30, 31 augusti
20, 21 september
Kursen genomförs på vår kursgård i Häljarp utanför Landskrona.
Boka